Welkom bij Margot Sanders Logopedie!

Margot Sanders Logopedie is een allround praktijk voor jong én oud.

Er vindt onderzoek en behandeling plaats op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor en afwijkende mondgewoonten. De praktijk specialiseert zich in onderzoek en behandeling van:

Meer over onze praktijk

Locaties & Openingstijden

Locatie Nuland

Kloosterstraat 3b
5391 AB NULAND
06-53324507

Vrijdag

Locatie Oss

Obrechtstraat 31
5344 AT OSS
06-53324507

maandagmiddag
dinsdag
woensdag
donderdag

Onderzoek wordt o.h.a. ingepland in de ochtend (vanwege tijdgebrek in de middag) in Oss.
Vrijdag is eventueel ook mogelijk in Nuland.

Afspraak maken?

De eerste afspraak bestaat altijd uit een intakegesprek.

Hiervoor hebben wij het volgende van u nodig:

  • verwijsbrief van de huisarts, of andere verwijzer
  • verzekeringspas
  • een geldig legitimatiebewijs

Wanneer u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

reCAPTCHA is required.

Over ons

Margot Sanders
Margot SandersLogopediste

Margot Sanders

In 1991 ben ik gestart met mijn eigen logopediepraktijk. Ik ben Margot Sanders, praktijkhoudster en moeder van twee dochters. Ik houd van hardlopen, hockey, theater, lekker (uit) eten en op vakantie gaan.
Van 1988, direct na mijn afstuderen, tot 2005 was ik werkzaam als logopedist in het Speciaal Onderwijs te Oss en bij het Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Maasland (S.P.O.M.). Veel ervaring heb ik hier opgedaan in het werken met en het behandelen van kinderen van 4-13 jaar met leer- en gedragsproblemen en in het werken in multidisciplinair teamverband.
In 1991 opende ik in Nuland (gemeente ’s-Hertogenbosch) een all-round praktijk voor jong én oud. Hier vindt nog altijd onderzoek en behandeling plaats op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor en afwijkende mondgewoonten.

Sinds eind 2016 is Margot Sanders Logopedie ook te vinden in Oss, in het globe-gebouw. Het is een ruime, moderne praktijk, voorzien van de nieuwste materialen en meetapparatuur.
In het globe-gebouw zijn tevens Ortho Oss (link naar www.orthooss.nl)en JTV mondzorg voor kids ( link naar www.mondzorgvoorkids.nl/Mondzorg voor Kids) gevestigd, met wie we nauw samenwerken. Eind 2017 is Christel van de Wal de praktijk komen versterken
Omdat logopedie heel breed is en ik van mening ben dat je niet in alles even goed kunt zijn, ben ik me gaan specialiseren in de deelgebieden adem en stem, taal en spraak van het jonge kind en met afwijkend mondgedrag. In het bijzonder heb ik me gespecialiseerd in OMFT: logopedie en tandheelkunde
Kwaliteit
Ik ben lid van de N.V.L.F. (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierin staan de paramedici vermeld, die beschikken over het juiste diploma en aantoonbaar voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van werkervaring en deskundigheid. Door middel van bij- en nascholing houd ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date en van hoge kwaliteit.
Binnen kwaliteitskringen bestaat de mogelijkheid tot intercollegiaal overleg. Ik draag hieraan actief bij in de rol van kwaliteitskringbegeleider van de Kwaliteitskring Logopedisten “De Raad” te ’s-Hertogenbosch (graag link naar (www.logopediecollectief.nl)

Lees meer
Christel van de Wal
Christel van de WalLogopediste

Christel van de Wal

Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Margot Sanders Logopedie. Daarnaast werk ik ook bij Logopediepraktijk Miriam de Bekker te ’s-Hertogenbosch. Hiervoor ben ik, sinds mijn afstuderen in 2007, werkzaam geweest bij andere logopediepraktijken. Tijdens mijn studie heb ik binnen veel verschillende settingen en met verschillende doelgroepen werkervaring opgedaan. Hierdoor heb ik een bewuste keus kunnen maken om binnen de vrijgevestigde logopediepraktijk te gaan werken.

Om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden en mezelf te blijven ontwikkelen neem ik regelmatig deel aan cursussen. Ik ben bijgeschoold in het behandelen van  kinderen met fonologische problemen, dyslexie, OMFT (OroMyo Functionele Therapie) en Larynxmanipulatie.
Ik neem deel aan Kwaliteitskring Logoss en ik heb regelmatig overleg met collega’s en andere disciplines.
Natuurlijk ben ik ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Bij Margot Sanders Logopedie zult u mij zien voor  uw behandelingen/ de behandelingen van uw kind bij bijv. stemproblemen, slikproblemen, afwijkend mondgedrag, OMFT, taaltontwikkelingsproblemen en articulatieproblemen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak druk in de weer met mijn twee kinderen en probeer ik tijd vrij te maken voor een goed boek en een rondje hardlopen.

Lees meer

U kunt rekenen op onze betrokken, enthousiaste, professionele inzet!

Onze praktijk

Ons team bestaat uit twee logopedisten. In een open en betrokken sfeer maken wij ons sterk voor kwaliteit en bieden elke patiënt; volwassenen, kinderen en hun ouders, gespecialiseerde begeleiding op maat. Als team werken wij nauw samen en streven naar optimale zorg. Wij streven ook naar gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij als hulpverleners doen het samen met de patiënt en zijn omgeving.

Zoals u zult merken hangt hier een open sfeer, waar men zich snel op zijn gemak voelt.

Margot Sanders Logopedie al meer dan 25 jaar gevestigd in Nuland(gemeente ’s-Hertogenbosch). Sinds eind 2016 is de locatie in Oss, in het globe-gebouw, geopend. Beiden zijn all-round praktijken, maar in Oss ligt de nadruk van de behandelingen op OMFT; oro-myofunctionele therapie. Ortho Oss en JTV mondzorg voor kids zijn ook in het globe-gebouw te Oss gevestigd. Met hen werken we nauw samen.

De praktijk voldoet aan alle kwaliteitsnormen zoals die tegenwoordig gevraagd worden. Aanbod van zorg en organisatie vindt plaats volgens de laatste ontwikkelingen en inzichten.